Kopen

De Snuffelmarkt is een plek voor iedereen die op zoek is naar bijzondere koopjes. De overdekte en verwarmde markt staat vol met allerlei grote en kleine marktkraampjes. De Snuffelmarkt verhuurt de kraampjes aan particulieren en ook aan bedrijven. Die plaatsen hun spullen in de kraam. De Snuffelmarkt verkoopt dus hun spullen aan jou.

En wat voor spullen…

 

Elke kraam is anders

De kraampjes met nieuwe, gebruikte en zelfgemaakte spullen wisselen elkaar af. Het aanbod is heel gevarieerd: van kleding, sieraden, speelgoed tot boeken en zelfs kunst. Én vooral niet duur!
Laat je verrassen en kom eens kijken. Misschien vind je er net dat ene unieke ding!

 

Wist je dat…

  • de Snuffelmarkt ook een koffiecorner heeft? Ben je moe na al dat gestruin langs de kraampjes, dan is er de koffiecorner waar je even kunt bijkomen en bijkletsen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.
  • er ook een kraampje voor het Goede Doel is. De opbrengst van deze kraam gaat naar een goed doel dat de klanten van de Snuffelmarkt hebben uitgekozen.
  • er ook een paskamer is om kleding te passen. Handig, omdat ruilen niet mogelijk is. De marktkraampjes worden namelijk per week verhuurd. Als je dus na een week zou willen ruilen, dan kan het zijn dat de marktkraam alweer aan iemand anders is verhuurd.

 

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs op het Heuvelplein of bekijk de fotogalerij

 

Lekker gewoon voor iedereen!